Social media

Pratite naš rad na društvenim mrežama

Portfolio

APARTMAN-GARSONJERA 24 m²

APARTMAN-GARSONJERA 24 m²

Riječ je o stanu manje kvadrature (24 m2) istočno orijentiran, koji se stastoji od jedne sobe, male kuhinje, kupatila i hodnika. Nužno je bilo iskoristiti svaki centimetar pa smo se odlučili za minimalizam. Uređenje smo započeli s kupaonicom čije je zatečeno stanje zahtjevalo kompletnu obnovu. Stil uređenja kupaonice prati ostatak interijera koji je u neutralnim nijansama bijele sa crnim detaljima. Kao kontrast stavili smo plave pločice.

Želja kljentice je bila da se zadrži isti raspored namještaja, a renovacijom dobijemo osjećaj prozračnosti i dojam većeg prostora.

Tako smo kuhinji koja je bila u dobrom stanju zamjenili fronte gornjih i donjih elemenata iveralom prihvatljive cijene u moderne pastelne zelene boje, a aparate zadržali jer su bili novi.

 

Fronte ugradbenih ormara u dnevnom dijelu i hodniku zamjenili smo bijelim, kao i krevet u istoj dimenziji.

Maknuli smo višak namještaja (fotelja i tv komoda) što je stvorilo dojam većeg prostora. Stol od prirodnog drva savršeno se uklapa u svaki stil interijera. Naglašava dizajn stana, daje mu eleganciju i šik. Poviše stola postavili smo visilicu crne boje kako bi svijetlo odavalo osjećaj topline, a biljkama smo unjeli energiju i time zaokružili cijeli prostor.

 

 

Date:
Dizajner:

Linda Bilan